XtGem Forum catalog

The Fundamentals Of Beard Oil Which You Could Benefit From Starting Today

undersöktes på alla porer och hud sorter. Jag hoppas att det hjälper! Låt mig veta när du har några andra frågor. Jag har ett kort skägg. 1 / 8th - 1 / 4th in. Jag har områden platsen mitt skägg är bara inte stiger, ger mig fläckiga områden. Skäggbalsam eller olja hjälp utvecklas i dessa ojämna områden? Tack för din fråga! Med ett fläckigt skägg är det viktigt att vara patient . Och uppenbarligen , vårt hår tillväxt påverkas av vår välbefinnande, så bra näring och drickning ett antal vatten är viktigt. Utöver det, vara säker för att använda rent varor i ditt ansikte, eftersom syntetisk kemikalier kan skada hår. Jag skulle föreslå vårt Core Beard Kit. Den har naturlig , fuktgivande tvål och Skäggolja och Skäggbalsam att leverera näring för hårsäckarna som kan vara bildar under din hud . Se till och massage Skäggolja i ditt skägg och porer och hud två gånger om dagen. Om du bor i ett kallt , torrt lokalt väder du kanske enbart behöver att skrubba ditt ansikte / skägg varje annan dag för att undvika lakning all fukt från din porer och hud och hår.

Jag hoppas att info är användbart! Låt mig veta om du har varannan frågor! Först och främst , gryn för det goda arbetet: trevligt stycke på Skäggolja och balsam! Min fråga gäller skäggfärgning. Mitt ansiktshår är något grått - Jag färg det så snart / två gånger varje vecka . Jag sportar en 15/20-dagars tung stubb och använder en depart -i balsam och en Skäggolja. Ibland upptäcker att mitt skägg kommer att bli ganska torrt. Har du kommer att ha vidare rekommendationer ? Tack mycket din hänsyn. Jag har funderat ta tag i några Skäggolja men Jag är inte säker om det är en sak Jag skulle använda mycket. Hej, jag har ett rimligt tjockt, snabbt skägg. Jag försöker kamma det rakt men det hela tiden krullar runt min käke. Dessutom Jag är börjar att märka ett "beardruff" nackdel . Vad rekommenderar du rekommenderar , olja eller vax? Hej hur kan Jag har tillsammans skägg, vad du föreslår för mig? Min pojkvän har ett kort skägg och Jag har 'skägget bränner' hela mitt ansikte. Han behöver att använda olja eller balsam?

Ja, om din bf använder Skäggolja två gånger om dagen det kommer att hjälpa att hålla sin stubb mjukare. Män med stubb inte tror att de kommer dra nytta av vinst från Skäggolja, men det fungerar verkligen under porer och hud för att hjälpa skägget utvecklas i mjukare, som deras flickvänner kommer säkert att känna igen ! Bara börjar utveckla mitt skägg ut mer . make gillar det och säger för att upprätthålla igång. Jag har fet hud att börja . Så jag är nervös över att använda olja och balsam eftersom jag inte vill se ännu oljigare ut. Men Jag är upptäcker Jag behöver balsam för att hantera och borsta den. Hur väljer jag ett Skäggbalsam för mitt färgade skägg? Hej, är din Skäggbalsam och olja testad på djur? Våra handelsvaror är på inga sätt testade på djur, och vår Skäggolja och Skäggbalsam är vegan. Låt mig veta om du har någon annan frågor! Det positivt är intressant att veta att vissa former av skäggbalsamer gör att ditt ansiktshår ser tjockare ut och ordentligt -fuktat.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE